My Ass!


Skylt i plåt från Ullared "Come in we´re open"
14kr!


Idag har vi en dag i "hemmets lugna vrå" - My Ass!
Inget lugn i det här hemmet inte....tjejerna har bråkat om precis allt, konstigt att de måste ha exakt samma leksak hela tiden! Lekrummet är ju fullt av leksaker som gott borde räcka till de båda.
Mig har de sysselatt genom att jag fått agera medlare och göra tappra försök att bryta deras gräl. Däremellan har jag jagat Ella som klättrar överallt....tittar ni noga på mittenbilden så ser ni Ella vid matbordet.
Och Ja mycket riktigt hon är på väg upp på bordet.....därav den sista suddiga bilden, då jag tar kortet samtidigt som jag tar språnget in i matrummet för att lyfta ner henne från bordet.

Visst är det festligt att dansa på bordet, det har jag också gjort några gånger på angenäma tillställningar....men tycker nog att Ella får vänta lite till med detta:) 

För att avbryta syskongräl och Ellajakt gick vi ut. Jaha ja....Ella tog första bästa chans och slevade i sig en stor spade geggig sand....idag igen!

Nu sover Lilla Ella (trött efter klättring och mätt av sand)
- Ååååå...är de inte ljuvliga när de sover;)

Ha det bäst alla ni som kikar in!
Sandkram!

8 kommentarer:

 1. åhhh vilket mysigt kök... nåt jag drömt om är fönster vid köksbänken, åh jag lär få fortsätta drömma hehe
  Roligt med små barn när man gör nåt ex knäpper kort... ibland får man ju göra en rivstart så dammet sprutar för att hejda deras bus hihi

  fortsatt trevlig dag
  kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vilken fin skylt o bra pris oxå!
  Hihi jaa.. dom är såå söta när dom sover!

  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Du har en fantastisk förmåga att skriva..hihi...sitter här med ett leende på läpparna, och tänker tillbaka på när mina döttrar var små....
  Är såå typiekt det du beskriver...
  Vad det gäller sand...vi hade sandlåda på tomten..där innan vi fick täckt den..grannens katt tydl hade..hmm..kissat. Vilket vi inte visste..men blev varse att ngt var fel..när Josefine som hade ätit av sanden..blev såå sjuk..
  Hon åt aldrig sand efter det....
  Önskar dej en fortsatt härlig dag!!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Du skulle ju kanske kunna jobba som medlare vid såna där tuffa gisslandraman och sånt som man ser i Hollywoodfilmer :)

  Jag önskar dig en fin kväll!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. Haha, jag minns, och ler åt det du skriver :)

  Vilket fint kök!! Och skylten, vilket fynd! Jag har faktiskt tagit kort på mina plåtskyltar här hemma så det kommer nog ett inlägg om det nån dag :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha... ja det där kommer man ihåg. "söta när de sover". Det är inte alltid sockersött att vara småbarnsförälder minsann;-)

  Nu har ju jag tonåringar.. och jag lovar dig.. de är oxå söta när de sover;-) hahahaha....

  Kramar Jenny

  SvaraRadera
 7. Cool skylt, synd det är så långt till Ullared. Jovisst är de söta när de sover:-)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Hihi jag vad ska detta sluta om hon dansar på bordet redan, hihi. Du får dig säkert i alla fall ett bra träningspass varje dag: det är ju bra,hihi
  Busiga unge!!
  Här hemma är det lugna gatan, En 16-åring som bor i lägenheten en 18-åring som bor hemma... och så byter de på fredag. Du må tro att det är lugnt, hihi.
  Min förhoppning är att de ska sakna varandra så småningom. Men det kanske man kan leta efter i stjärnorna,hihi.
  Så bli inte rädd nu men det bråkar som stora med,,, bara lite högre toner!!!
  Kramkram <3 nettan

  SvaraRadera