Kalasfina!


Ikväll väntas det kalas x 4!
Det är två av min brors barn som fyller år och så även min sysslings två barn, så det blir ett stort kalas för att fira dem alla tillsammans. Tjejernas partystassar är framplockade och de kommer bli så kalasfina!
Nu ska jag bara gå i typ 7 timmar och höra:  - Ska vi åka snart? - När är kalaset? - Hur länge är det kvar? - När börjar kalaset?

Alla kläderna även halsbandet och armbandet kommer från Lindex.
Själv får jag väl krypa in i min lilla "krypincloset" och rota fram mig någon gammal trasa och slänga på mig:)

Äntligen fredag och jag önskar er en kanondag!
Kalaskram!

&....jag måste säga att det faktiskt kändes lite skönt när jag läste alla kommentarer om att det inte bara är våra barn som har svårt att sova på nätterna....en liten tröst att man inte är ensam om att vara uppe och ränna halva nätterna! Tack för era kommentarer!6 kommentarer:

 1. hej igen!!
  Jag skrev en kommentar till dig härom dagen hur nice det var att barnen äntligen sov på nätterna efter många års nattvankande..vet du vad som hände? nr 1 väckte mig kl 3 och hade mardrömmar sen då hon hade somnat äntligen efter 1,5 timme då ropade nästa ..sen ringde klockan då hon somna så igår var jag trött=)
  Skulle aldrig skrivit så där hihi
  ha en underbar kalas dag
  kram

  SvaraRadera
 2. Hihihi..vad jag känner igen det där...ska vi åka snart..fast det är nu en himla massa år sen..dom kommer att vara så söta små partypinglor i dom där partystassarna...ha det så kul på kalaset..
  Kram på dej
  Anita

  SvaraRadera
 3. Jätteroligt med kalas, och det blir ett stort och säkert glatt kalas. Jättesöta kläder, kommer vara två små pinsessor som går på kalas.
  Ha en fin helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Så fina prinsessorna kommer att bli, riktigt kalasfina!!...ler Hoppas ni får en mysig fredag och en skön helg! Solen skiner!!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. himla mysiga flickkläder...här har den minsta med börjat tjata...när ska vi till thilda mamma?! hur långt är det kvar tills kl 18.30?...........kramis semlan

  SvaraRadera
 6. Hej. Visst är det underbart med alla frågor *haha* får än att vilja åka lite tidigare till kalaset. Supersöta kläder. Hoppas ni får trevligt. Kram Malin

  SvaraRadera