Melodifestivalen

Såg på Facebook att många var irriterade över melodifestivalen, jag kan inte uttala mig om den (årets) då jag sen många år tillbaka inte längre tittar på "skiten". Ni får ursäkta...men jag tycker faktiskt att den är "skit". Sen är smaken som baken och alla tycker vi olika, trist vore det ju annars:)
Men nu får ni höra min åsikt och anledning till att jag inte tittar....jag blev bara irriterad och förbannad över hur "vi" som faktiskt har riktigt bra grupper, musik och kända låtskrivare har en musiktävling där det inte handlar om att komma med ett bra bidrag (förutom vissa fall) utan är en "Skickaindetdummastedukanfåihopfestivalen"
Sen vill jag igen poängtera att alla är olika och att det har funnits vissa ljusglimtar i tävlingen genom åren.
Men det var bättre förr! Hur gammal lät jag inte nu:)
Jag lyssnar nog på musik som många av er tycker är ren "skit".

Nu "skiter" vi i det och njuter av en strålande dag av sol och fågelkvitter!

Fin söndag på er!
Vårkram


11 kommentarer:

 1. Haha håller med fullt ut... Sen kan ju inte svenskarna rösta på den som är bäst heller.
  Ha det fint, Annika

  SvaraRadera
 2. Jag kan verkligen hålla med om att det var bättre förr, när det bara var en tävling. Nu ska man boka upp sig hur många lördagar som helst om man ska hänga med!

  SvaraRadera
 3. Ja, fågelkvittret är bättre ljud än mycket på melodifestivalen och visst hör det väl till att folk retar sej! Jag tittar ibland, men bryr mej inte så mycket!
  Tackar för hälsningen hos mej och önskar dej en skön och fin söndag!
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Men äntligen, trodde jag var ensam om detta...tittar inte på melodifestivale sen ca 10 år tillbaka. I bland har det hänt att jag kollat en stund på den "stora" finalen. Förstår inte grejen med sånt här, men det kan man nästan inte säga för då räknas man som onormal:) Gillar också en hel del musik som många inte kan förstå att jag tycker om...känns rätt bra:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Hejsan!

  Visst har det blivit ett jippo av hela melodifestivalen.. Men en och annan bra låt är faktiskt med tkr jag. I år har jag sett två av fyra tävlingar, är vi hemma och inte har andra planer så har vi tittat - annars har det fått "vara"...

  Igår kväll hade vi fest för min väninna som gift sig - och då fick hon din fina tegelpanna med "Vad vore jag utan dina andetag".. Hon blev sååå glad! Tack, snälla Emma för att du fixade en så fin present!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 6. Väldigt fina bilder! Och visst har det varit underbart att njuta av solen idag!

  PS. Jag tillhör dem som tycker att melodifestivalen är underhållande och roligt att titta på. Men smaken är som sagt som baken. DS.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag håller med det var bättre förr, men jag har en liten tös som älskar det och hon dansar och har sig så det blir ganska roligt ändå :)!

  SvaraRadera
 8. Jättefina bilder. Ja vissa av låtarna är rätt bra, men har inte kikat på de 2 senaste programmen. Nu är det 2 kvar. Ha en skön vecka kram Mimmi

  SvaraRadera
 9. Hej! Äntligen känns det som vår i luften.. Härligt! Hoppas solen är här för att stanna :) tack för fina ord om mitt halvmånebord, jag gillar det oxå skarpt! Ett tips är att du besöker Kvarnen Antik i Lindås (ligger precis innan Emmaboda) Där har R-M & B sådana bord & massa annat fint :) Lycka till, kram kram

  SvaraRadera
 10. Heja!! Kunde inte ha sagt det bättre själv. Håller fullständigt med dig!
  Önskar dig en fin söndagskväll.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Igår var det första gången jag såg det detta året och måste ju faktiskt säga att det var många bra låtar för en gångs skull =) Jag tycker ju att denna festival skulle läggas ned för längesedan men tydligen vill ju många se det och man kan ju som sagt välja att inte se (utom jag igår eftersom jag var på jobbet och min brukare gillar det =) )

  Kram Mia

  SvaraRadera