Helt hysterisk!


I "This`n That" lådan sparar jag små minnen från nära och kära.


Den lilla vovven som kikar upp har jag haft sen jag var liten, under den har jag skrivit, "Bettan min bästa vän"(en hund vi en gång hade.)


En ros från Ellas barndop.


Ett minne/arv från en släkting.


En sten som Phoebe hittat, ser ut som ett hjärta.


Mina balhandskar.

Jag är riktigt dålig på att hantera krissituationer, jag bygger lätt upp en händelse till luftballongsstorlek.
 Igår kväll inträffade något som gjorde mig helt hysterisk....Ella körde upp stegen till Pippihuset i ögat och jag hörde direkt på hennes skrik att det var illa. När jag kom fram till henne såg jag att det rann blod ur ögat och det svullnade igen med en gång. Jag fick panik och var verkligen ingen lugn och samlad mamma direkt. Hon började rycka på huvudet (troligtvis av smärtan) och det var väldigt otäckt.
Det hela slutade på ögonjouren med goda besked att inget såg ut att vara allvarligt skadat, utan kommer nog läka om ett par dagar. Blodet som kom var troligen från ett blodkärl som brast.
Huamej.....den där lilla Ella hon skrämmer mig ständigt med knölar och skador, vet hon inte vilken hispig mamma hon har;)
Man kan nog säga att hon skrämmer skiten ur mig min lilla ögonsten!

Sköt om er och var rädda om er!
Hysterisk mammakram


10 kommentarer:

 1. usch, det lät riktigt otäckt. Tur i oturen att det "bara" slutade med blod.. Ta hand om er!!

  SvaraRadera
 2. Usch och fy hon skräms ända hit... Ja dessa små guldklimpar till barn... Skönt att höra att inget allvarligt var skadat alltid obehagligt när det kommer till ögonen.

  Ps. Tro inte att du är ensam över att vara en hyserisk mamma;) Känner minst en till;)

  SvaraRadera
 3. Dom små busarna, dom kan dom! Periodvis hade det varit bra med rabattkort på akuten! Vid ett tillfälle kände en ortoped igen mig och tyckte att vi skulle sluta "träffas på det här viset";) när jag var inne med något av barnen i någon följd av gångerna!!
  Nu är dom stora och har egna småttingar att hålla efter!:)
  Kram och ta hand om er!

  SvaraRadera
 4. Underbart med din minneslåda, sånt värmer lilla hjärtat:)

  Vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt men om något av mina barn förtvivlat skrikande, krampande med huvudet och med blod rinnande ut ögat kommit till mig när de var små...då hade jag nog också blivit en aning hysterisk:)) Med detta vill jag säga att du är förlåten å det grövsta.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Fy.. I det läget hade jag nog med blivit lite hysterisk trots att jag oftast varit en lugn mamma när det hänt något..
  Hoppas hon inte har ont nu..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Men hjälp! Jag förstår vilken rädsla du måste ha känt. Tur att det gick bra i alla fall. Svårt att vara lugn och pedagogisk när det gäller ens barn som är en kärare än livet...

  Vilken fin minneslåda :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för din kommentar hos mig! Roligt att du kikade in!!

  Vilken otäck händelse med din dotters öga.. När sånt händer känner man sig ganska hjälplös, inte konstigt att du var hysterisk!!! Tur att det gick så bra!

  Fräcka hyllor du har gjort av lastpallarna, det var påhittigt! Gillar även korten på dina barn du har i detta inlägg, så fint med svart vita kort!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 8. Fy sjutton vad otäckt tur att inget allvarligt hände med ögat
  kul med en minneslåda
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 9. Fy så otäckt! Förstår att du fick panik, det är nog inte många som skulle reagera med lugn i det läget. Skönt att det trots allt såg bra ut.

  Kramis

  SvaraRadera
 10. Å stackars liten, tur att det gick bra ändå. Hade nog också blivit lika hysterisk, minst. Kramis.

  SvaraRadera