Ny tegelpanna
Jag tror att gårdagens händelse lämnade spår av oro och en himla massa grubblerier. Jag har idag känt mig väldigt nere och tyngd av djupa tankar om barnen, allt som kan hända och drabba dem. Det är underbart med barn men också väldigt jobbigt....man offrar ju hellre sitt egna liv för att skona dem från all smärta.

Nähä...bäst att rota fram lite glädje, njuta och ta vara på tiden.....

Ny tegelpanna med den populära texten:
 "Happiness is not a destination it is a way of life"
Fin text som jag måste suga i mig som svamp bums! Tegelpannan finns nu under fliken: Tegelpannor till salu uppe på listen på bloggen, intresserad så kikar du in där.

Önskar er allt gott!
Grubbelkram


2 kommentarer:

  1. Hallå!
    Blir helt betagen i allt fint påskpynt, verkligen hur fint som helst! Skulle behövt en liten gentransplantation av dig så man fick en uns av förmågan.
    Funderar hur du gör tegelpannorna? kanske du beskrivit det någontans men fann det inte. Målar du texten så snyggt och perfekt eller klistrar du dit bokstäver, eller??? De är i vilket fall hur fina som helst!

    Förresten vilken mamma skulle ta ett blödande öga med sans och ro? Inte då jag i alla fall! Har en olycksfågel som sytt och plåstrats om en hel del på akuten så jag vet hur det kan vara, men det lugnade ner sig då han passerade 6-7 år ungefär.

    SvaraRadera