VARTIdag är det Lifehouse och "Jason Wades" ljuvliga stämma som hörs i huset. Lifehouse är ett av mina absoluta favoritband och önskar att de kunde komma till Sverige och göra en spelning någon gång.

Jag har fått denna kommentaren under inlägget: Kökets nya skönhet från en väldigt rättfram person vid namn: Anonym:  Men snälla söta (ang. Google translate) det heter VAR och inte vart hittar man det!!! På en fråga med "var" är svaret "där" och på en med "vart" är svaret "dit".

Jag tackar innerligt för informationen och rättelsen, men jag kommer nog med all sannorlikhet att skriva VART fler gånger. Jag har aldrig påstått att jag är duktig på att skriva, formulera mig rätt eller kunna den svenska grammatiken fläckfritt. Jag hade inte 5:a eller MVG i svenska däremot VART jag duktig i bild, alla är vi ju bra på olika saker.
Jag kan lova att det kommer förekomma fler grammatik och stavfel på bloggen, själv skulle jag aldrig få för mig att rätta det någon skrivit på sin blogg, allra helst inte lägga tid på att peka ut felet via en kommentar...men som sagt alla är vi olika:)

Nu tar tjejerna och jag och dansar loss ordentligt till "All in" med Lifehouse.

Önskar er en fin onsdag!
VARTkram

23 kommentarer:

 1. Anonyma kommenterare skiter man högaktningsfullt i!

  SvaraRadera
 2. Som mina tonårstjejer skulle säga: men ORKA??
  Herregud vad folk har lite att göra, de kan väl lägga energin på något vettigt istället??
  Kram♥ till dig

  SvaraRadera
 3. Men gud! Man blir ju fullkomligt skogstokigt av sånt!! Som tur var har jag inte haft någon som "rättat" mina stavfel på min blogg, för jag skriver precis hur jag vill, och jag tycker faktiskt att det är lite av charmen när man har lite egna ord på saker och ting, så sluta för guds skull inte upp att skriva på ditt sätt! Älskar din blogg, och du skriver PERFEKT enligt mig, roligt, fint, allvarligt, vardagligt, hemtrevligt ja du skriver direkt från livet, och det är just det som gör din blogg så bra! Och sen har du ju det så oootroligt fint!! Kram på dig, din blogg rockar!!!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar dina hyllor!! Det gamla skåpet är ju också jätte fint, jag har något liknande nere i källaren som jag tänkt ha i vårt kök sen.. Fast blir nästan sugen på att ta upp de när jag ser ditt;) Jag håller med Maries tonårstjejer och säger det samma, men orka.. Ibland undrar man..! Hihi. Ha de gott!

  SvaraRadera
 5. Men Jisses! Det tog tydligen skruv. Take it or leave it. Ett litet råd i all vänlighet bara :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för "vänligheten" och ditt fina råd??....att skriva "Men snälla söta" tycker inte jag låter särskilt vänligt utan snarare snorkigt och nedlåtande...I´ll leave it.
   /Emma

   Radera
 6. Orka lägga energi på hur andra skriver eller uttrycker sig, suck! Bra att stå på sig :) Jag har med mååånga stavfel och skrivfel å grammatiska fel i min blogg, but who cares?!!

  Jag gillar att läsa bloggar som skriver som de pratar, det är personligt, hihi!

  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Åh vad joppigt med språkpoliser!! ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej !

  usch och fy, det är kanske samma person som har varit in hos mej och varit elak !
  Blää för människor som inte kan vara snälla och trevliga ! Det ä bara att skaka av sej Emma !

  Massa kramar

  SvaraRadera
 9. Men haaaaaaaaalloooooooooo, inte visste jag att man var tvungen att vara felfri i sina egna domäner....jag har "tjocka fingrar" och skriver lite hur som helst så här till vardags, då ska du veta att jag hade mvg i svenska och är utbildad svensklärare....undra vad anonym säger om det?! Som de andra säger:- orka.....jag förstår vad du menar med vart iaf...och din blogg är hur mysig som helst, med eller utan korrekt grammatik...kramis semlan

  SvaraRadera
 10. Halloj vännen!
  Ska göra ett litet erkännande här hos dig... Jag jobbar som läkarsekreterare, alltså ord, grammatik och stavning är A och O i mitt jobb. Trots detta så envisas jag med att säga "luggit" istället för "legat". Kanske småländskt? Har ingen aning men i Östergötland där jag jobbar gapskrattar de varje gång det slinker ur munnen på mig! Nu har jag dock (nästan) tränat bort det men hör med kärlekt mina egna barn säga "luggit"! Fram för mångfalden i våra dialekter! =D

  Kram kram

  SvaraRadera
 11. Men oj orkar man lägga energi på att kommentera en sån sak o att störa sig på den!!!!!

  Skriv som du vill, de är ju endel av charmen med att blogga.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 12. Ja du, finns alltid folk som vill "hjälpa".. Jag läser ju massor av bloggar (liksom säkert du gör) och stav fel och grammatiska fel ser man ju ofta, men jag fattar ju vad skrivaren menar och det är huvudsaken.. Däremot när jag läser tidningar så kan jag bli irriterad över det och framförallt särskrivningar, de skall vara proffs och skall ha stavningskontroller och tidningen skall ut till en massa människor =)
  Men i bloggar bryr jag mig inte och skulle jag det så hade jag nog fått tillbaka ganska snabbt för det finns säkert fel i min blogg med ;)

  Fortsätt du att skriva som du vill, så länge jag förstår så bryr jag mig inte =)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 13. Självklart finns smyckena att få på beställning, och du kan få dem nästan hur du vill :) Har tänkt att lägga ut en del till försäljning, men har inte riktigt kommit så långt bara.. fast jag misstänker att du gillar dom med namn, och dom måste man ju såklart beställa innan så jag vet vad det ska stå:)
  (hmmm, det heter inte dom va, är det de, dem eller det?!..tihii)
  Kram Lina

  SvaraRadera
 14. Skönt på sätt och vis att höra att fler råkat ut för såna här elakheter sen tycker jag det är helt sjukt hur man ens orkar bry sig om hur andra skriver. Har fått liknande kommentarer vid flertalet tillfällen.
  Jag tycker det speglar ens personlighet och då speciellt om man skriver som man pratar och inte helt enligt gramatikens alla regler.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 15. Nej men snälla, hur orkar man bry sig och påpeka om stavfel?!?!?
  Fina bilder du bjuder på! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 16. Ops, tur inte anonym har kikat in hos mig!;)
  Jag tycker det är skönt att vi alla har vårat eget personliga sätt, språk, dialekt -huvudsaken är väl att man förstår vad som menas?!
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 17. Hahaha! Att det går an o va så pirkig! Tror inte den måänniskan varit inne på min svorska blogg iaf...hahah!
  Verkar som om vederbørande inte är så speciellt intresserad i bloggen, men på o klaga!

  Klem Anna, o tack för din fina o inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 18. Haha folk är ju för sorgliga! Lägg ingen energi på sånt.. Vet du det kuliga (obs finns inget ord som heter så..därför skriver jag KULIGA) är att den där personen är så avundsjuk för att du har en sååå fin blogg! SÅDETSÅ! :) Bloggar är inget man rättar!
  TACK för musiktipset..kollade in Lifehouse på Spotify och gissa om dom sjöng här i huset ikväll:) Så bra! Skäms att jag inte hört dom förut..
  Sov gott! Kramis

  SvaraRadera
 19. Åh Lifehouse, de var länge sen jag lyssnade på! Tack för påminnelsen=)

  SvaraRadera
 20. Om personen inte varit anonym kanske man tagit det på ett annat sätt..Men folk som på pekar saker kan ju läsa andra bloggar..

  Kramar!

  SvaraRadera