100%

Ikväll får ni se lampan jag köpte i förra veckan som jag så väldigt mycket "behövde". Hittade den på Rum Interiör som just nu har konkursrea, den hade kostat 699kr men jag gav 210kr för den. Jag tvekade och gick en bra stund och sneglade på den enda kartongen som fanns kvar, men så efter ett par varv så tyckte jag faktiskt att den ropade, 
-TA MIG, TA MIG, TA MIG!!
Så då tog jag den:) och jag är väldigt nöjd med den.

Idag har jag för första gången kaklat och det gick faktiskt riktigt bra. Det blev kanske inte 100% perfekt men jag 100% nöjd och kaklet sitter fortfarande kvar och jag har gjort det helt själv....hör ni hur jag sträcker på mig lite;) Nu fattas bara fogning, en strykning till av träväggen och köpa hyllor och sätta upp.

Utlottningen av tegelpannan kommer att starta i veckan och enligt era röster på Facebook så verkar det luta åt den med texten: "Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag". Håll ut....snart kör vi igång!

Och så vill jag återigen säga hur tacksam jag är för att ni kikar in hos mig och hur mycket jag uppskattar alla fina kommentarer, jag hinner tyvärr inte lämna spår efter mig så ofta som jag skulle vilja.

Önskar er alla en trevlig kväll
100%kram


5 kommentarer:

 1. Men så duktig du är! Förstår att du känner dig nöjd med ditt kaklande!

  ... och även att du är nöjd med lampan!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Hei vennen :)

  For en fin lampe! Og så moro å få den til den prisen! Da kan d være kjempefornøyd :)

  Og så spennende med kalking :) GLeder meg til å se :) Og er det ikke en god følelse å være 100 % fornøyd? Det fortjener du, vennen :)

  Kos deg med en ny spennende uke :)
  Klem og kos Lisa:)

  SvaraRadera
 3. Jättefin lampa! Jag tyckte att det var ett riktigt fynd!
  Jag kaklade i mitt förra kök. Det blev bra och man känner sig så stolt och duktig när man gjort något helt själv (jag hade liiiite stöd av pappa).

  Ha en skön dag

  L

  SvaraRadera
 4. Gillar lampan!!! Fynd, det gillas:))
  Må fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera