Så är det absolut inte!
Idag ser det ut så här här hemma när det är "sofftvättardag"

Ni får inte tro att vårt hem alltid är städat, rent och perfekt, för så är det absolut inte! Det ligger ofta saker överallt, matrester under bordet, fläckar lite här och var, klädhögar där de egentligen inte ska vara. Med två små barn så får man ofta gå sicksack eller skutta över leksaker vilket man SKA göra i ett hem med barn, för barn måste få vara barn. Idag var det dags för en sanering av klädseln på soffan eftersom den inte var vit längre.

Sköt om er
Soffkram

10 kommentarer:

 1. Ett trevligt inlägg tycker jag som förundras över alla bloggar med inredning mm som "tema". Allt verkar alltid såå perfekt och färgerna stämmer på allt osv från "taklampa till toarulle". Lycka till nu med soffklädseln...//M

  SvaraRadera
 2. Hihi, känner igen det där! Har själv gått och sneglat på min soffa några veckor och tänkt att det verkligen är dags för soffklädseltvättning:) Tror faktiskt att det få bli imorgon.

  Måste också säga att golvet i ditt vardagsrum är såååå snyggt!

  Ha en fortsatt fin dag!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Finfina bilder och visst är det tur att det finns tvättbara soffklädslar. Mina brukar vara fulla av tassavtryck. Du får ha en fortsatt bra dag.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Äntligen!!! Jag njuter av dina bilder!
  Just att barn ska få vara barn är det viktigaste som finns.
  Ibland vet man inte om man ska skratta el gråta över hur ens hem kan förändras väldigt fort från lugnet själv till rena kaoset!! Tvätt och leksaker överallt. Kastruller hittar man oftast i willes rum efter trumkonsert:-). Livet är bra härligt!!
  Så TACK!!!
  Fortfarande of the blogg. Jag har lyckats dragit på mig diskbråck och är inte i gängorna direkt, men det kommer väl!
  Ha det bäst kära du!!
  Kram Hilla

  SvaraRadera
 5. Så söta barnen ser ut är i soffan, klart att barn måste få röra sig och leka, och i alla hem blir det damm och stök, konstigt annars. Lycka till med soffan. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 6. Otroligt vackert...
  Sätter mig i soffan en stund innan ja' går hihi/Ha en fin eftermiddag/kväll Kram!

  SvaraRadera
 7. Nä hade det inte varit så , då hade det varit något fel.. man kan inte ha det tipp-topp alltid och som du skriver så skall man inte ha det.. Absolut inte om man har små barn, de måste ju få vara just barn =)

  Ha nu en fin kväll.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Tvättade min klädsel till soffan i helgen. Tur man kan göra det. Här är aldrig perfekt, med tre barn kan det inte annat än bli kaos. Hallen hatar mest med alla skor och kläder.
  Hoppas soffan blir ren och fin.
  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Så herlige søte små du har:) ser ut som de virkelig stor koser seg:)
  Nei, hvem har det vel ryddig og pent hele tiden???
  Et hjem skal være hjem, der hvor man trives:) Så herlige bilder:)

  Klem Merete

  SvaraRadera
 10. Haha, den nakna sanningen ;)
  Vi har ju annars en tendens att fylla våra bloggar med fina välstädade och fixade bilder.
  Men tror att om man skulle kolla mitt emot fotot eller runt om så finns nog den nakna sanningen hos alla, speciellt när det är barn i huset.
  Ha en skön Torsdag, Kram Malin

  SvaraRadera