DoptavlaDoptavla levererad och klar.

Vitt vitt vitt, snart är allt täckt av vit snö. Det verkar aldrig sluta...igår kväll var det värsta snöstormen när jag körde hem från jobbet, man såg knappt vägen vilket var lite otäckt. Och det snöar på lika mycket idag, fast ändå så hör jag fåglarna kvittra och sjunga högt utanför fönstret, troligtvis är det så att de skriker efter våren.

Jag har till och från ganska länge haft mycket hjärtklappning, för någon vecka sedan fick jag det när jag gått och lagt mig, hjärtat slog så hårda och snabba slag att jag tyckte det började surra i hela mig och jag domnade av vilket kändes väldigt obehagligt och bestämde mig för att jag måste ta tag i det. Så idag äntligen har jag varit hos läkaren och kollat blodtrycket och tömt mig på fyra rör blod, nu är det bara att avvakta på provsvaren och hoppas att allt ser bra ut. Efter lite blodförlust och en jobbig hemfärd i snöstorm är jag ganska trött och ska nu äta något och vila en stund innan det är dags för lite jobb.

Sköt om er där ute i snöstormen och....
kör försiktigt!!
♥klappkram

4 kommentarer:

 1. Fin fin Doptavla :)
  Oj,inget skönt med hjärtklappning :( Hoppas provsvaren är bra/Kryis Kram från mig!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag älskar dina vackra tegeltavlor! Jättefina!

  SvaraRadera
 3. Usch och fy för hjärtklappning.
  Har ochså haft det till och från under en tid tillsammans med mycket huvudvärk. Blodprover och neurologisk undersökning,kröp fram att jag har Hypertyreos (för hög prodiktion av hormon i sköldkörteln). EKG igår visade att hjärtat slog 116 slag i minuten. Inte bra.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Usch, det lät inte alls trevligt! Hoppas du får må bättre och att du får ett snabbt och bra svar om provsvaren!
  Kram

  SvaraRadera