Helt plötsligt

Det är svårt att låta gamla tapetrester ligga, jag springer gärna runt med dem och se vad jag kan sätta dem. I helgen drog jag helt plötsligt igång med att måla och tapetsera i lekrummet/kontoret. Tapetsnutten jag hittade räckte inte ända från tak till golv, och två våder tycker jag blir lite för smalt som fond. Så för att få ihop till tre våder i bredd så blev det en ruta av tapeten på väggen, hur det här experimentet blev kommer ni att få se när projektet är helt klart.

Ni tänker kanske att det är rena galenskapen som jag ränner runt med färgburken och penseln eller tapeterna och limhinken eller vad det än kan vara jag har i högsta hugg...för nånting är det ju nästan jämt. Och ja, lite galenskap är det nog allt, men jag kan helt enkelt inte låta bli....jag blir aldrig färdig!

Ha det gott allihopa!
Galenkram

4 kommentarer:

 1. Hihi...Snygg tapet ♥
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blir så glad över dina impulsiva ideér! Lite sån är jag också...har ofta mycket på gång samtidigt, penseln i högsta hugg, då mannen tapetserar(för det gör inte jag!)Just nu är det två stolar, som får sig en ny omgång färg, den ena kan knappt stå, men fin är den och gammal!
  Vi fick lite svarta tapeter över nu i helgen, hmmm vad kan jag göra av det? tänkte jag då...Rama in en bit? Ja , det är så jag också funkar...
  Härliga, du!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Ska bli kul att se hur du gjorde, riktigt fin tapet iallafall.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Snygg tapet och kan tänka mig att det blev snyggt =)

  Kram Mia

  SvaraRadera