Ni ska veta att jag ser det...

Tapet från Midbec, karta Casablanca.

Det tog en hel evighet att bli färdig med tapetseringen av den lilla väggstumpen i tv-rummet, aldrig någonsin har det tidigare dragit ut så på tiden med en tapetsering för  mig att jag nästan han vilja byta tapet innan hela ens var uppe;) Så HÄR såg det ut innan byte av tapet.
Anledningen till denna fördröjning var att tapeten inte riktigt räckte och jag har gått och funderat på om jag skulle beställa en rulle till för den ynka lilla bit som fattades eller om jag helt enkelt skulle låta det bli "tapetlöst" längst in mot väggen. Det fick bli "tapetlöst", kanske är det bara jag som ser det, och ni ska veta att jag ser det, jag ser det så det bränner på ögat å ända bak i nacken. Tapeten slutar med en vit rand och sedan kommer det vitmålad vägg längst in vid hörnet av lastpallshyllorna, vilket gör att det ser ut att vara en jättebred vit rand i slutet och det ser lite konstigt ut. Jag funderar på att måla in med vit färg på andra sidan för att få det att se jämnare ut, har bara inte kommit så långt ännu.
Jag är däremot väldigt nöjd med tapeten, som har en riktigt fin struktur och färg, stilren och snygg.
Nu funderar jag bara på vilket rum som ska tapetseras härnäst......;)

Hoppas ni har en kanonfin måndag!
Tapetkram

2 kommentarer:

 1. Det blev URSNYGGT!!
  Här ä'r en till som snöat in på svart/vit-randigt. Dock är jag inte så djärv med tapeter då;-) Men IKEAs randiga tyger är ju KANON!! Lagom pris och man får hur många kuddfodral som helst för inte många pengar:-)
  Hoppas du får en härlig vecka!
  Här är vi hemma idag, tösen har en ond hals.
  Må gott!
  Tjingeling!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt ♥
  /Kram

  SvaraRadera