S som i skåp...

Randig skål från Åhléns, kudde "you are awesome" också från Åhléns, rutmönstrad kudde från Ica.

Jag får ganska många frågor om vart jag köpt skåpet som hänger på väggen i vardagsrummet, men saken är den att jag inte har köpt det utan hittade det i källaren när vi flyttade in i vårt hus så indirekt kan man ju säga att jag köpt det men jag kan tyvärr inte säga vart man kan få tag på fler. Jag tror att det kan vara en överdel till ett gammalt skåp som säkert funnits i huset förr, jag har målat det vitt utvändigt men bevarade originalfärgen på insidan av dörren SE HÄR, och visst är det gamla låset fint.
S:et som sitter på skåpet är en laminerad bild som jag faktiskt hittat bland en massa bråte när jag rensade i vår nya butikslokal, jag såg såklart direkt möjligheter med S:et:) Jag har gått och tänkt att jag skulle måla något själv på utsidan av dörren t,ex en trollslända eller nåt men bokstaven blev bra tycker jag så den får hänga där ett tag.

Det har blivit mycket jobb de senaste dagarna och jag har varit helt slut på kvällarna. Det var mycket som skulle färdigställas dagarna innan vi öppnade vår färg/tapetbutik Curts Färg i den nya lokalen, därefter blev det invigning och extraöppet över hela helgen med fina erbjudande, det har verkligen varit fullt upp men oj så roligt!

Önskar er en riktigt skön måndagkväll!
Skåpskram

3 kommentarer:

 1. Skapet ble kjempe stilig:)
  Ønsker dge en herlig uke
  Kem Merete

  SvaraRadera
 2. Sååå coolt :)
  /Kram Annmi

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder och va kul att du trivs så bra på ditt jobb:))
  Hoppas du haft en fin valborg!
  kram Anna

  SvaraRadera