Trender, inredning och tapeter

Igår blev jag intervjuad för en tidning och en av frågorna jag fick var vad det är för kommande trender som gäller. Jag svarade bland annat att trä och naturmaterial fortsätter vara populärt både när det gäller inredning och tapeter, och så kommer koppar, brons och mässing komma mer och mer.
Så stannade jag på hemvägen och köpte Plaza Interiör, tänkte att det är bäst att jag hänger med å håller mig uppdaterad nu då om jag ska uttala mig om såna här saker. När jag kom hem började jag bläddra lite snabbt i den och fick upp sidan "Det allra senaste"....och där stod det koppar och trä....ja precis, jag sa ju det! Vad skönt det är att ibland få klappa sig själv på axeln och känna sig nöjd, mumla för sig själv med ett gottigt leende i nyllet, "I told you soo, I know my stuff!"
Däremot vet jag inte riktigt om jag är lika nöjd över fotograferingen, "Retuschera"...viskade jag till fotografen innan de åkte, han skrattade lite åt mig. Jag undrar vad han menade med det....att det inte hjälper eller;)

Sköt om er alla fina!
Trendkram

2 kommentarer:

 1. så glad jag blev över vad Du skrev om kopparn.
  Jag är så himla glad över min koppar jag har.
  Jag hade dem borta ett tag, men sen plockade jag
  fram allt igen. Det var väl roligt för Dig
  att Du hade rätt.
  Bamsekram från Hajan

  SvaraRadera
 2. Jag älskar koppar! Det är en "värme" omkring denna metall som är svår att förklara....jag har flera kopparsaker och för mig har de alltid varit moderna!Men såklart känns det ok att vara trendig !

  SvaraRadera