Många bollar i luften....
 
 
Duken på bordet med bild av en brygga är en kökshanduk som är köpt på Netto.
 
Jag har alltid många bollar i luften och det är så mycket jag vill göra och idéer som jag måste testa. Problemet är att jag inte alltid sätter stopp innan det kanske blir lite för mycket, alla bollar är ju inte direkt nödvändiga.
För mig är det nog både bra och dåligt med många bollar i luften, jag blir till slut väldigt stressad när det börjar hopa sig och jag har otroligt svårt att se saker och ting ofärdiga. Samtidigt är det nog alla bollarna som håller mig igång
Jag har länge haft problem med mina blod och järnvärden och den bristen gör mig ganska trött. Igår var jag och tog nya prover för att se hur mina värden är då jag sista tiden känt mig trött igen, och så tappar jag tyvärr ganska mycket hår. Jag hoppas på att provsvaren ska visa vad som fattas, om det är järnet igen eller något mer kanske. Tills dess är det bara å köra på och inte låta tröttheten ta över men frustrerande är det när ögonlockarna är tunga som cement.
 
Samtidigt som det såklart är bra att vara aktiv och ha mycket projekt på G, för det är ju på något sätt JAG. Så får man inte glömma bort att bara lägga fokus på sig själv och inte bara allt som ska göras. Jag måste ständigt påminna mig själv om detta (eller gör min sambo det), tyvärr är det inte alltid jag lyssnar.
 
Önskar en bra dag och sköt om er!
Bollkram

1 kommentar:

  1. Så nydelige blomster! Koselig at du tittet innom min blogg, så fant jeg deg og :) Har kikket på kjøkkenet ditt, så utrolig koselig! Håper du snart har formen tilbake ;) Klem Mirjam

    SvaraRadera