Födelsedagspresent!

I helgen fick jag en försenad födelsedagspresent av min bror och hans familj, det var den rosa skålen med lock till. Jag fyllde år för 2 månader sen så man kan ju säga att den var väldigt försenad, men är inte det det allra bästa!! Att få något så där långt efter bara helt apropå, en trevlig liten överraskning och en väldigt trevlig liten skål.




Kanske hamnar det lite godis i den ikväll, då det känns lite som "fredagsmyskväll" eftersom sambon är ledig imorgon.

Och imorn står det garderobsarbete på listan (garderoben som aldrig blir färdig). Den är uppe i vårt sovrum, en sån där gammal inbyggd i snetaket som kan tänkas ha använts som vindsförråd förr. Den är nu isolerad, väggar och tak ditsatta, imorn tänkte jag börja sätta väv.
Jag längtar tills den blir klar då vi som sagt har det väldigt trångt och behöver allt utrymme och förvaringsyta vi kan få.

Hoppas ni haft en härlig dag & en fortsatt trevlig kväll!
Kram

4 kommentarer:

  1. Åååå vad söt rosa skål.Bättre sent än aldrig.Ja idag har det varit en skon dag med sol och fika i stan bara så mysigt.Ha nu en skön kväll .Kraaam Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Å vilken fin skål! Jag älskar rosa.

    Du.. Vilket sammanträffande. Det är likadant här.. Håller på med en garderob (walkincloset som förvandlas till en stepincloset ;-)).

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Jättesöt skål, passar fint där på hyllan. kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Jätte fin skål. & eran lampa över bordet! Hur fin som helst! :D

    SvaraRadera