Världens enklaste...

...men ack så goda!
Schackrutor så enkla och snabba att göra men ändå något extra gott till eftermiddagskaffet:)


Däremot har jag fått helt klart för mig att det inte är världens enklaste att hitta ett sängbord.
Jag tror snart jag har letat överallt, vill ha ett nätt gärna lite högre och med en låda. De jag hittat hittills har varit för breda men jag kanske får nöja mig med att det går ut på dörrfodret till slut.
Nu har jag ställt dit en gammal stol så länge.




Lampfoten har jag för länge sen ropat in på en auktion. Den skira gamla scarfen med prickar kommer från en av min pappas fastrar.

Jag har faktiskt fått en del gjort idag, kanske inte det jag tänkt mig då jag hamnade nere i källaren och började städa där....herre jösses vad mycket grejer man samlar på sig!
Skulle faktiskt kunna ha en egen loppis:)

Jag önskar Er alla en härlig lördagkväll!
Kram!

&.....ikväll har vi endast en liten sockertopp hemma, Phoebe har åkt till Mormor och ska sova där....de har nämligen varit inne i stan och "sålt" Phoebes nappar! Jag hoppas verkligen att hon ska klara sig utan nu och att det ska gå bra:)


7 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg du har! Fylld med massor av härlig inspiration och vackra bilder. Helt klart en ny favorit! Det där med napparna skall nog gå bra skall du se. Våra tjejer som nu är 4 och 2 år gav sina till påskharen i påskas och det gick väldigt bra. Det var nog det första dygnet som var värst men de har sedan varit jätteduktiga och det är så skönt att slippa denna ständiga nappjakt :-)

    Ha en fortsatt skön helg!
    Kram
    Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Helt fantastisk ljuvlig lampfot, vilket fynd. Tycker det ser mysigt ut men stolen som sängbord saknar du en låda för mycket så kan du alltid ställa en liten ask på stolen eller en låda under stolen (beroende på vad du ska förvara i den) Askar hittar man många vackra på loppis och en låda kan man enkelt tillverka med lite vackert papper och en sko-kartong;)

    Hoppas du snart hittar det du söker iallafall
    Önskar dig en skön helg

    SvaraRadera
  3. Vi har löst problemet med sängbordet genom att bygga två nischer istället på varsin sida.
    Den gamla stolen ser fin ut tillsammans med den vackra lampan.
    Kram
    Nelya

    SvaraRadera
  4. Hoppas att det gått bra med napparna♥ett stort steg för en liten. Det är ju faktiskt snyggt med bara en stol också. kram

    SvaraRadera
  5. Hej på dig!!

    Fina bilder du bjuder på med massor av ljus! Gillar!
    Nej, att hitta nåt visst brukar inte vara helt lätt men jag hoppas du hittar nattduksborden du önskar fast det ser hur fint som helst med stolen också! :)

    Önskar dig en fin och skön söndag!
    Kram
    Pi

    SvaraRadera
  6. Inte lätt med sängbord... själv har jag tre vita lådor på hög som sängbord..;) Stol fungerar ju också fint!
    Läser ikapp och blir så nyfiken på vilken av de fina tapeterna du valt till vardagsrummet?!
    Blir följare nu:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej du fina!

    Åh, schackrutor kommer jag ihåg sedan jag var liten och vi köpte med hem från kondis, stor nostalgifaktor, hihi! =)

    Jag tycker att den lilla stolen är jättefin som sängbord... men den har ju förstås ingen låda... Du hittar säkert något på loppis... eller kanske nere i källaren, hihi!

    Ja, det där med att sluta med nappar är inte det lättaste... En av mina godingar sög på tumme och jag fasade över att hon skulle fortsätta långt upp i skolåldern. Men så när hon var 4 så sa hon en dag: Nu ska jag sluta suga på tummen! Jag trodde ju naturligtvis att den skulle åka in i sömnen men icke! Helt otroligt att hon fixade det på en gång. =) Det kommer gå jättebra för Phoebe! =)

    Jag har startat en liten utlottning hemma hos mig, kika gärna in om du vill vara med.

    kram kram ♥

    SvaraRadera