Veckans snygging...

Sigge
Månadens hunk, årets läckerbit.


Säg, aaaaaaaaa!


Som ni såg i inlägget igår så var våran Sigge med på ett av fotona, han var så nöjd så han fick mersmak och ville posera mer:)
Så fort jag hinner ska han klippas och ett bad skulle nog inte heller skada, men han är fin ändå eller hur? Han hade inte så mycket att berätta så det blir mest bilder ikväll.

Jag däremot kan berätta att jag idag påbörjat tapetseringen av vardagsrummet! Det tog lite tid att montera ner den stora tv:n från väggen så jag kom inte så långt, men det är på G och snart kommer ni få se vilken Tapet jag till slut valde:)
Jag har fått frågan vad det är för Tapet som tjejerna har i sitt rum, det är Midbec, kollektion: Sports League, tapetnr: 115605.

Jag hoppas ni haft en strålande dag!
Ha det bäst...
och ikväll får ni en stor blöt puss från Sigge!

&.....Glöm inte, rösta gärna på oss  HÄR , håll pilen på stjärnorna som finns uppe till höger så står det hur man röstar:) (Stjärnan längst till höger ger högst poäng osv.)
Jag och min familj blir sååå glada om ni röstar på oss:)
Tack på förhand gulliga ni!


6 kommentarer:

 1. Absolut veckans snygging ;))) Supersötis är vad han är :)) Spännande att se vad det blev för tapet!
  kram susanne

  SvaraRadera
 2. Vilken goding! Förstår att denna skönhet..gärna poserar.
  Duktigt att börja med tapetseringen! Ser med spänning fram emot att tapetvalet!
  Ha en fortsatt mysig kväll!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. En riktigt söt och gullig vovve! Hur fin som helst:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. ååå nu blir jag alldeles till mig här! Vilken snygging! visst är han en old english sheepdog??? Vi hade en sådan när jag växte upp som var min absoluta bästa vän och jag kan än idag gråta för att han inte längre finns. Bättre vänner än hundar finns inte, alltid trogna. tack för att du delade med dig av din sigge idag! ge honom en puss från mig! kram emelie

  SvaraRadera
 5. Vilken sötnos! Är det en bearded collie? Ser ut som en sådan, en kompis hade en sån och jag kommer ihåg att det var en väldigt charmig hund!!

  Är en kattmänniska egentligen men just bearded collie har fastnat i huvudet på mig att det är en sån hund jag skulle kunna tänka mig :-)

  SvaraRadera
 6. Sötis du har..ska bli spännande att se vad du/ni valt för tapet..
  Ha nu en riktigt skön och slapp helg=)
  kram♥

  SvaraRadera