En dag som alla andra dagar...


Halsband med klocka Soluppgången






Alla hjärtans dag idag och jag blir nyfiken......vad ni har för planer denna dag?
Middag, blommor, presenter kanske ett smycke. Det underbara halsbandet med klockan och den lilla skålen kommer från Soluppgången.

Hemma hos oss firas inte alla hjärtans dag så mycket, utan är en dag som alla andra dagar och susar förbi med alla sysslor som måste göras och två busiga tjejer som håller låga. Alltså en smått kaotisk småbarnsfamiljs vardag:)
Sen blir jag ju såklart glad om en bukett blommor följer med sambon hem, men är absolut inget jag kräver eller tar för givet. Jag är glad och tacksam om vi framåt 20.30 tiden på kvällen har fått lugn i huset och får trycka ner våra arslen i soffan och jag kan dricka en kopp te...det räcker för mig.

Önskar er alla en riktigt fin alla hjärtans dag!
kram


13 kommentarer:

  1. Här kommer iallafall en liten alla ♥dag hälsning.
    Vi firar egentligen inte heller speciellt mycket nå mer.
    Tjejerna fick varsitt litet paket till frukost i morse och så hade jag lagt fram lite gele♥an till frullen det får räcka...kram på dig Gabriella

    SvaraRadera
  2. Fin klocka, ska gå in och titta ;)
    Jag säger precis som dig rörande denna dagen!!
    kram susanne

    SvaraRadera
  3. Ha en fin dag! Vi firar inte, men det brukar ju bli något fint litet hjärta från sönerna som pysslats ihop i skolan! Kram.

    SvaraRadera
  4. Vacker klocka!
    Här firar vi inte speciellt men jag har skickat en liten present till mina kära flickor och på jobbet ser jag till att killarna har något gott till fikat. Varm omtanke är det viktigaste!
    Sänder en varm Alla Hjärtans dagskram till dig!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  5. Vilken jättefin klocka, ska också gå in och kolla ;) Vi firar inte heller så stort. Barnen fick välja mat... taco på en tisdag. Underbart! Hoppas du får en fin dag. Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Så fin klocka och skålan skulle gärna få stå på en hylla här hemma ;).
    Jag har köpt choklad till flickorna och en tavla till mannen (mest för att jag själv ville ha den hihi) annars blir det inte mycket firande. Vissa år får jag en blomma men inte alltid.
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir väll lite extra god mat här hemma ikväll,och så har jag faktiskt köpt lite choklad och en nalle med ett hjärta på.;)Ha en mysig dag.kram Ulrika

      Radera
  7. Hej E !

    Hos här i Skokartongen blir det lugna gatan, bara vanligt vardagsmys =) Har dock försökt förgylla dagen lite med att greja med snittblommor till mamma o mej.. DEt ä väldigt kul att greja när det riktigt kliar i fingrarna :D
    Hoppas du får en fortsatt mysig dag
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Ha, ha, ja jag har nog samma krav som dig ungefär :). Vi tänkte lyxa till det och köpa hem någon god mat och slippa undan matlagning och disk i alla fall! Ha det så bra och jag önskar att ni får som du vill! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  9. Alla dagar borde vara en hjärtans dag! Vi firar bara lite. Jag gjorde i ordning godispåsar till barnen och maken fick en parfym och tillhörande deo. Senare på dagen kom han hem med en jättfin bukett tulpaner med blåbärsris till mig :)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hejsan!

    Hoppas att du har haft en mysig dag med familjen - det är allt jag kräver också!

    Maken är i Karlstad på jobb - och kommer inte hem förrän på fredag. Jag köpte små presenter till barnen, en bukett röda rosor till oss allihop - och så bakade jag och barnen kladdkaka till efterrätt.

    Kramen jenny

    SvaraRadera
  11. Blommor till mig godis till gubben:)
    Ha en fin dag.
    Kram Annika

    SvaraRadera
  12. Jag fick blommor utav gubben.
    Ha en fin kväll.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera