Mina gamla dagböcker!Under min rensing i källaren hittade jag dessa....mina gamla dagböcker!
Det är som att läsa en novell och för mig blir det ju även en resa tillbaka i tiden. Vissa saker minns jag inte alls och blir otroligt spännande läsning men det mesta är en riktig "Trip down memory lane".
Jag hittade sju dagböcker och alla "noveller" innehåller.....hjärtesorg, glädje, fina minnen, pinsamheter, ilska, vänskap och kärlek, pojkar, hångel, kärlek, pojkar, kärlek, pojkar........
Det är mycket me, myself and I och jag inser hur annorlunda man tänker när man är yngre, efter en av böckerna kände jag att jag skulle vilja be en person om ursäkt och så fattar jag inte hur jag kunde utstå så mycket skit från en annan.
Men men, det var många år sen och det är skönt att vara färdig med all drama och hjärtesorg....nu är det bara kärlek, glädje, vänskap, fina minnen, pussar från sambon och en del pinsamheter;)

Har ni skrivit dagbok?

Fin torsdag på er!
Dagbokskram

11 kommentarer:

 1. Jadå, jag gör det än. I sista flytten slängde jag de mest pinsamma ;)

  SvaraRadera
 2. jag skrev dagbok emellanåt.. Numera skriver jag i almenackor och har sparade sådana flera år tillbaka, men där är ju mest vad man gjort och inga pinsamheter ;)
  Numera är det bloggen som mest får vara som dagbok =)

  Men kul att hitta dina dagböcker, kan tänka att det är roliga och tråkiga minnen som dyker upp..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hej jo visst har jag skrivit dagbok. Vet inte direkt vart jag har dom nu. Vet iaf vart jag har lite brev som jag sparat som jag och min jämnåriga kusin skrivit till varann. De är rätt kul o läsa. Kommer inte direkt ihåg alla jag skrivit om. Vet att jag hittade på konstiga namn på såna som jag ej kunde namnet på hahah

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Hei!
  Så artig at du har funnet frem de:) står nok mye der ja:)
  Skrev selv dagbok og morsomt er det å ta frem når vi har blitt voksen!
  Fortsatt god dag!

  Klem Merete

  SvaraRadera
 5. Härligt med gamla dagböcker. Har inte vågat läsa mina;)

  SvaraRadera
 6. Hei hei :)

  Så moro å finne igjen sånne gamle dagbøker :) Jeg fant igjen ei gammel skoledagbok her en dag, og det var så moro å se :) Mange hjerter med navn ;) Og såå vond som den kjærlighetssorgen var..;)

  Ha en fin dag videre:)
  Klem Lisa:)

  SvaraRadera
 7. Hallojsan! Så roligt det skulle ha varit att läsa sina gamla dagböcker, men tyvärr så skrev jag aldrig nån, jag försökte några ggr, men det rann ut i sanden...
  Ha en skön kväll, kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Kan tänka mig att det är värt att spara sina dagböcker. De är ju en otrolig skatt om ens liv och tankar! Jag tillhör också kategorin som skrivit dagbok sporadiskt. Jag går in med hög ambition varje nytt år, sedan floppar det efter ett tag ;-).

  Ha det fint! Kram Ester

  SvaraRadera
 9. Måste vara roligt att ha sina dagböcker kvar. Är det något du kan visa dina barn?, haha
  Jag skrev dagbok ett kort tag men jag tror att jag har slängt den...
  Kram

  SvaraRadera
 10. Jag har inga dagböcker kvar,eftersom jag talar om både glädje och sorg i mina,valde vi att slänga dem eller vi körde dem i
  dokumentförstörare,ja inte pärmarna förstås.
  Några kanske inte alls kunnat FÖRSTÅ hur mormor eller farmor
  har kunnat tänkt så.Jag är glad att vi gjorde så.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 11. Gud så roligt att hitta sina gamla dagböcker, även om många gamla tråkiga och jobbiga minnen dyker upp till ytan igen.
  Jag skrev dagbok när jag var yngre, men den dagen då jag flyttade hemifrån så slutade jag skriva och slängde dem alla. Ville inte minnas...allt finns ju ändå inombords, alla sår och alla jobbiga minnen!
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera