PrylarNågra av de mindre tegelpannorna som jag hade med mig på dagens loppis. 

Tyvärr...eller det ska man kanske inte säga för det är ju underbart att det är fint väder, men det bidrog nog till att det var väldigt dåligt med folk på loppisen så jag fick nästan med mig alla prylar hem igen.
Och när jag kom hem trött, svettig, fortfarande lite förkyld och fortfarande bilen full av prylar så stod sambon i köket med ett brett leende på läpparna, welcome home honey....han hade rivit ner överskåpen så hela köket var fullt av, guess what.....prylar!

Nu är det snart dags att kakla väggen över diskbänken, jag har bestämt mig för vitt kakel men frågan är om det ska vara matt eller blankt, vilket är snyggast och passar bäst i ett lantligt kök och vilket är mest praktiskt? Vad tycker ni? Vad har ni för kakel?

Trevlig kväll
Prylkram

11 kommentarer:

 1. Hei!
  Dette var kjempe stilig:)
  Ha en god kveld

  Klem Merete

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder på dina pannor! Kul med köksrenovering, svårt val mellan blankt eller matt, men om jag skulle få lov att välja skulle jag nog välja matt om jag skulle ha lite mer lantlig stil. Ha det så bra och krya på dig. Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Jag tycker att matt kakel känns med lantligt. Vi håller som bäst på att riva ner vårt kakel för att istället sätta upp pärlspont..

  Hoppas att du kryar på dig.
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 4. Åh dina tegelpannor är sjukt fina! Skulle Passa väldigt bra hemma hos mig! Och vad det gäller val av kakel så är jag fortfarande förälskad i vårt vita avlånga med fasade kanter från Höganäs som ligger i förband. Känns tidlöst.
  Ska bli spännande att se fortsättningen av er köksrenovering! Kommer garanterat bli jätte fint för bra smak det har du!
  Kram/ Emma i Hov

  SvaraRadera
 5. Men halloj! Fy...verkar vara många som är hängig:(.
  Jag låg 3 dagar i veckan och sen blev det en till idag, men inte så farligt förkyld, men fryssen å huvudvärk BIG TIME!

  Vad tråkigt att det var lite folk. Dom visste nog inte vad det gick miste om, men ska du iväg nå mer då?
  Köksrenovering låter nice. Lättare nu när vi går mot varma tider och grillen och trädgården får vara kök.
  Svår just det där med blankt eller matt. Tror det blir snyggt hur som. Har man kaklat upp vid en fläktkåpa tycker jag det kan vara snyggt med blankt.

  Såg mailet och jag ska kolla leverantören ang större diameter imorgon. Har varit så mycket hit och dit senaste månaderna, men klart jag ska fixa sånna :) Kuligt!!

  Kram och krya på dig nu bästa mamman!!

  SvaraRadera
 6. Lägger min röst på blankt. Matt kakel känns mer som ett modernt påfund. Vi valde ett klassiskt rektangulärt vitt kakel med fasade kanter och vita fogar. Vi är såååå nöjda. Kika in på vårt kök så får du se:))
  Lycka till med kakelvalet nu!
  Hoppas du känner dig piggare imorgon:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Vi har blankt vitt kakel i vårt kök :)
  Trist att det kom lite folk. Du skulle kanske ha varit här istället. Vi har inte haft fint idag. Bara 8 grader...
  Kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Jag skulle valt blankt kakel.

  Vad tråkigt att få med sig så mycket prylar hem igen, grejen är ju liksom att man ska bli av med det, men det är klart att finns det inte så mycket folk som kan handla så är det ju svårt. Dina tavlor är jättefina, skriver du på frihand? Så vackert!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 9. Jag hade valt matt kakel, men blankt kanske är mer lättskött. Vi har fult kakel, det ska bytas..

  SvaraRadera
 10. Vad synd att du fick köra hem med nästan allt. På tal om kakel så har jag matt vitt. Men det är rätt lurigt när man ska välja för det finns många nyanser av vitt. Jag tog hem en hel bunte och sedan provade jag mig fram. Du får ha en bra start på veckan och krya på dig.

  Kram
  Elna

  SvaraRadera
 11. Matt tycker jag är snyggast, oavsett vilken stil man har.

  Kram Ester

  SvaraRadera