Smått kaotiskt

Dynor och bäddar som är speciellt för hundar är ganska dyra tycker jag så istället har jag köpt en madrass för spjälsäng på Ikea, 249kr inkl. avtagbart madrasskydd som man lätt kan ta bort och tvätta. Mjuk och go för Sigge att sova på:)

Idag var det dags för Phoebes 4års-kontroll och även om det bara innebär vikt, mätning, synkontroll och kika på några bilder så var det smått kaotiskt. Så fort det handlar om människor i vita rockar så blir hon så rädd att det ska hända något hemskt och får panik. Phoebe skrek och till slut skrek Ella också helt utan anledning och när vi till slut var klara skrek vi alla Jaaaaaaaaa!!!! och ramlade ut från det lilla rummet.

Tack för alla råd om kakel, jag åkte till stan för att kolla in de olika varianterna och bestämde mig för blankt vitt, rektangulärt med fasade kanter....tror jag;) Vad tycker ni om fasade kanter?

Hoppas ni haft en bra måndag
Skrik-kram

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så knall tøffe hyller:) de var kjempe fine:)
  Fortsatt god kveld

  Klem Merete

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Oj,oj.. kan inte vara lätt med två skrikande damer.. Skönt att det gick bra i alla fall!

  Blir nog kanoners med kaklet. Vårt projekt i köket tog lite stopp - maken kände att han gärna vill ha ngn med sig som kan ge lite råd innan han fortsätter.. Blää, tyyypiskt...

  Ha det fint!
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 3. Åh, lastpallshyllor va ju jättesnyggt! Vilken fin idé!

  SvaraRadera
 4. Vita rockar är hemska, mina döttrar var tom rädda när deras framor kom hem från jobbet och hade vitarocken på sej
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera