Leilas General Store








Ni har väl inte missat Leilas General Store!
Nätbutiken med massor av underbara produkter i ljuvliga pastellfärger, där finner du lätt det där lilla extra. Omsorgsfullt utvalda produkter och Leilas egna favoriter.
Jag får känslan av att det finns en tanke bakom varje sak....att göra livet lite enklare, fluffigare och roligare. Helt enkelt...att göra vardagen till en stor smarrig pralin!

Alla bilder ovan kommer från Leilas General Store. Kolla även in Leilas blogg för härlig inspiration.

Önskar er en fin lördag!
Pralinkram


En stor ananas




Jag bad sambon köpa hem några äpplen....och det gjorde han plus halva exotiska fruktdisken.
När man kommer in på Ica så står där oftast ett erbjudande direkt, som typ billiga ägg, kryddor, blockljus eller liknande. Min sambo kommer väldigt ofta hem med något av det....och jag kan nog säga att jag har blockljus ända till nästa jul.
Den här gången slet han upp en stor ananas ur kassen och utbrast:
Kolla vad dom hade erbjudande på.....kostade bara....!!
Så det var bara till att plocka fram det största-mega-gigantiska-fatet.

Varför blev jag plötsligt sugen på en paraplydrink!?

Nu önskar jag er den bästaste fredagen!
Ananaskram

&......ni missar väl inte utlottningen!


Halsband


Halsband med fjädrar från Kappahl


Klocka från Soluppgången




På min lilla tur in till stan i onsdags köpte jag mig ett halsband med fjädrar och en jätteliten "mockapung" schysst ord...."mockapung" hm, ja i alla fall så passade det ypperligt till att hänga fast den lilla fina klockan som kommer från Soluppgången i halsbandet. Det gick även att stoppa ner uret i fickan, den lilla klockan är verkligen användbar då jag kan variera och hänga den i flera olika halsband och kedjor, framförallt är den ju väldigt fin.

Hoppas ni haft en kanondag!
Mocka....kram

Lifehouse


Radio från Clas Ohlson



Timer och klocka från Ellis Corner


Några bilder från köket där solen skiner in och radion spelar musik. Idag tar vi dagen som den kommer och gör allt i vår egen takt...d.v.s, snigelfart när det gäller oss.
Jag skulle behöva tvätta, men har jag tur så är tvättmedlet slut och jag slipper det också:)

Jag vet att jag har nämnt dem flera gånger förrut och det kommer med all säkerhet att bli fler. Men det är återigen mina favoriter Lifehouse som står för musiken....hittade detta klippet från American Idol där Colton Dixon sjunger Lifehouse fantastiska låt "Everything" Klicka HÄR och kolla!


Så måste ni kolla in den här videon "First Time" med Lifehouse!

 


Oj!! nu dreglade jag visst lite här.....

Önskar er en bra torsdag!
Lifehousekram


Varit i farten hela dagen






Jag har varit i farten hela dagen idag och har nästan nyligen fått ner rumpan i soffan.
Har varit på IKEA och planerat köket....spännande, vill börja riva ner det gamla nuuuuu!!

Vad säger ni om virkat på bordet.....tantigt eller fint?

Hoppas ni alla haft en bra dag!
I farten-kram


Trägolvet har fått komma fram




Nu har vi plockat bort heltäckningsmattan i hallen och det fina trägolvet har fått komma fram igen. Heltäckningsmattan är fyrkantiga rutor som snabbt och enkelt pusslas ihop på golvet för att under vinterhalvåret hindra kalluften att blåsa upp genom golvspringorna.
När vi gjorde i ordning golven så vitlaserade jag det i hallen och man ser tydligt att det inte har gulnat lika fort som i de andra rummen. Jag vågade inte vitlasera golven i alla rummen för jag ville behålla den naturliga träkänslan....det var då.....och det är ju så dags att ändra sig nu!
 
Trevlig tisdagkväll!
Trägolvskram

Att få slagga i fred





Det är inte lätt att få slagga i fred när det finns en Ella i huset som mer än gärna skulle vilja peta Torsten i öronen, ögonen, näsan eller kanske dra lite i morrhåren.

Är inte vädret gött så säg......
....för vi har ätit korv med bröd ute på altanen, fikat på paj med äppel och jordgubbar vilket ju också var väldigt gött!
Något lite mindre gött var när jag hällde ut hela lådan med blandade skruvar och spikar nerför källartrappen....jag stängde dörren och tänkte,
jaha då vet jag vad jag ska göra sen då...

Och så kul att det redan är så många som är med och tävlar i utlottningen om den underbara brädan!
 
Önskar er en fortsatt bra dag!
Göttkram

Utlottning!


AVSLUTAD!
Då var det dags för en liten utlottning, där du har chansen att vinna denna jättefina bräda med text.
Alla kan tävla även om du inte har en egen blogg. Tävlingen pågår till t.o.m den 10 april, vinnaren presenteras här på bloggen den 11 april.

Så här gör du:
1 lott om du lämnar kommentar
+1 lott om du länkar med bilden på din blogg
+1 lott om du gillar Vita Hemligheter på facebook
+1 lott om du delar tävlingen med dina vänner på facebook.

Skriv hur många lotter du tar!
Om du inte har en blogg skriv med din mejladress i kommentaren eller mejla mig på emmasverkstad@gmail.com så att jag kan kontakta dig om du vinner.

Ha det gott vänner!
Lycka till-kram

Förändringar...





Lite förändringar har gjorts vid min lilla arbetsyta....man ändrar och ändrar tills man blir nöjd, och så ändrar man lite till!

Idag meddelade Phoebe mig att hon och Ella skulle gå till dagmamman för att få lite lugn och ro...
Jaha...sådär ja, så fick jag mig en skopa på morgonkvisten...mina barn måste tydligen gå till dagmamman för att få lugn och ro:)

Sambon är ledig idag efter att ha varit och "tittat på bandyfinalen" och bottnarna på några ölburkar i helgen. han kom hem i natt och ligger nu raklång på soffan och snarkar, jag är väldigt glad att jag slipper vara i hans kläder.

Trevlig måndag!
Lugn&ro-kram


Tegelpanna




Tegelpanna klar att levereras...nästan......det ska borras hål i den också, glömde visst det! Allt får inte plats i huvudet...men det mesta faktiskt:) Vill du beställa en tegelpanna kontaktar du mig på emmasverkstad@gmail.com, du kan också gå in under fliken "Beställa tegelpanna" och få mer information.

Vad fort den här söndagen gick när det hipp som happ försvann en timme, vad har ni haft för er idag?
I morgon ska ni i alla fall hålla utkik på bloggen för då startar vi veckan med en tävling...tjohoooo!!
 
Hoppas ni alla haft en härlig söndag!
Tegelpannekram

Mammas matplats





Idag blir det några bilder från min mammas matplats i köket. Kanske kan vara roligt att se något annat än mitt uttjatade hem som omväxling. Tapeten kommer från Boråstapeter och heter "New classic".

Jag har galet ont i ryggen idag efter att ha sovit i min mammas säng i natt...herregud tänk er att sova på en cementplatta en hel natt, vem skulle inte få ont i ryggen av det?!..Tydligen inte min mamma. Hon sov istället på den lite mjukare soffan i natt och fick ont i ryggen av det.....det är två krokiga kärringar som går runt här idag.
Så kliver man upp efter no-sömn-whatsoever och blir omedelbart snuvad på en hel timme!

Trevlig söndag på er alla glada!
Bruten-rygg-kram


Ljusbricka av en tegelpanna








Jag testar en ny idé....
jag har gjort en ljusbricka av en tegelpanna, något smalare i formen än de andra och med en liten text längs ena sidan. Och....ja det funkar ju faktiskt riktigt bra, det roliga är att man kan pynta runt ljusen med precis vad man vill. Kanske ska jag vidareutveckla den här idén ännu mer, vad tror ni!?

I helgen ska jag och tjejerna åka till mormor och köra slut på henne, ikväll blir det hemgjord hamburgare och lördagsgott:)

Trevlig lördag på er!
Idékram





Känner ni igen honom?


Vem är jag?


Smala snygga ben, ett vitt och ett grått.


En snygg bringa med lite lockar.


Från sidan.


"Chokladögon" att drunkna i.

Nu var det dags...att visa upp den nya frisyren!
Känner ni igen honom? Jo men visst är det Sigge som har blivit klippt och minskat med en halv hund. Jag klippte honom förra helgen men han har känt sig lite naken och ville vänta en vecka med att synas på bild då han blivit mer bekväm i sin nya stil.
För första gången provade jag att klippa honom med en maskin och det gick riktigt bra, det tog inte så lång tid med den vilket var skönt både för mig och Sigge. Tack snälla J för att jag fick låna maskinen.

Visst blev han fin? Fast vi tycker ju han är fin i alla frisyrer.....så här cool var han innan i den lite längre frillan....


Önskar en underbar fredag!
Siggekram

&.....snart blir det utlottning!!!