Oj!





Jag gör ett försök och ger mig på en ranunkel, sist jag hade en gick det inge vidare....har ni några goda råd?

Oj vad många kommentarer det trillade in på förra inlägget... och så mycket fint ni skriver:) Jag tackar ödmjukast och kan meddela att det är rena julafton att läsa dem alla, jag älskar era kommentarer och de gör mig riktigt glad!
Jag ska mala på lite till om just detta bara för att klargöra att jag vet att jag inte är först med att texta på tegelpannor. Jag har sett många olika varianter, men de är just olika och unika på något sätt där den som gjort dem har satt sin egen prägel på dem. Men att sno något rakt av till yttersta detalj...är inte det bara trist?! För hemmabruk...fine! Men för att sälja...näpp!
Jag är inte unik med att texta på tegelpannor men jag försöker göra dem unika på mitt sätt och utformar texten som jag vill ha den och inte genom att titta på andra. Jag textar på fri hand och använder alltså inte schabloner eller stämplar.
Så förstå mig nu rätt, jag är fullt medveten om att det finns fler, jag har inte ensamrätt och är inte "guds gåva till tegelpannorna".
Anledningen till att jag tog upp just denna var faktiskt att jag helt enkelt tyckte det var riktigt komiskt och (får jag säga patetiskt) att det var ett försök till identiskt med varenda liten detalj....ja förutom värmeljusen då;) Alltså inget jag är förbannad över eller hakat upp mig på...eller har jag hahahahakat upp mig;)

Så där ja...nu känner jag mig färdig med detta....
och kan säga att jag haft en bra dag vilket jag hoppas ni också haft:)
Mal-å-tjat-å-gnat-Emma-kram!

&....så måste jag flytta fram slutdatumet på UTLOTTNINGEN en dag, då jag kom på att jag är borta den 11:e och inte kan meddela vinnaren. Virrpanna jag är...men då får ni ju chansen en dag till ni som inte anmält er;) 

8 kommentarer:

 1. Åhhh vilken fin blomma : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 2. En bra sak i all denna soppa är ju det faktum att "piraten" uppenbarligen läser din blogg och får förhoppningsvis stora skrämselhickan nu... eller inte! Hon verkar ju som sagt inte ha några direkta skrupler, haha!
  By the way - jag tycker faktiskt att du ÄR "Guds gåva till tegelpannorna"! ;)

  Kraaaam ♥

  SvaraRadera
 3. FIna bilder och superfin blomma. Förstår att det måste varit en konstig känsla att få se en kopia av något man själv tillverkat.
  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Såg "plagiatet" och tycker din är sååå mycket finare! Men förstår din hicka, galet! Tänk så folk är...
  Tyvärr så kan jag inte dela med mig av nåt tips vad gäller den fina blomman, har själv försökt och misslyckats, men håller tummarna för dig! Annars får du försöka att njuta så mycket du bara kan så länge den är så fin!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Ranunkler är så fina! Tror dom vill ha vatten ofta. Och inte stå i starkaste solfönstret. Men min har klarat sig när den torkat ut och fått en rejäl omgång vatten trots att den sett väldigt hängig ut. Skrev ett inlägg om det för en vecka sedan:)
  Kram
  Paula

  SvaraRadera
 6. Kan inte ge dig råd när det gäller skötsel av blommor tyvärr, mina gröna fingrar har tagit semester för evigt...typiskt...Bry dig inte om att de plagierar dina verk, tänk att du måste vara så duktig och inspirerande eftersom de vill efterapa dina ideer...annars blir man bara förbannad och den känslan är inte konstruktiv! Sköt om dig! Kramis semlan

  SvaraRadera
 7. Visste inte att det var de fina blommorna som hette ranunkel! Så tyvärr, inga råd...

  SvaraRadera
 8. Ranunkeltips har jag inga för mina brukar med kola ganska snart.. Men de skall nog inte torka ut iaf, tror jag..

  Virrpanna är du ju inte, möjligen en virrtegelpanna ;)

  Ha en fin dag trots regnet..

  Kram Mia

  SvaraRadera