Lättare sagt än gjort...
Det visade sig vara lättare sagt än gjort att låta bli julpyntet, det kliade allt för mycket i fingrarna idag på förmiddagen och jag började plocka ner en hel del av det. Den lilla granen får dock stå kvar lite till och vår julgran har jag ännu inte kastat ut, men jag skulle gärna göra det. Hur länge har ni er julgran kvar?

Idag på morgonen tog jag mig en rask promenad då jag bestämt mig för att börja röra mig lite mer och försöka återfå mitt forna jag. Under promenaden började jag blöda näsblod, ska jag ta det som ett tecken på att jag är så otränad att jag blöder av en simpel promenad eller är det kroppen som blöder: NEJ NEJ NEJ stanna, sluta, vad gör du? Gå hem, ät choklad!!

Fin lördag på er!
Promenadkram

11 kommentarer:

 1. Hej!

  Vår julgran åkte ut igår.. barrade för mycket...
  Vissa år åker den ut redan före nyår, men i år var den så fin så den fick vara kvar lite till.

  Kanske är du inte riktigt i form för att promenera ännu. Lyssna på kroppen. Vila - och SEN ta nya tag (ät lite choklad också, så ska du se att det känns lite bättre ;) )

  Länkar till dig via mitt inlägg idag, förresten .

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Du har såå fint ♥....
  Oj,näsblod är inget trevligt usch jag kan ha störtblödningar ibland från näsan :(
  /Kram till dig & ha en fin Trettondagsafton!

  SvaraRadera
 3. Koselige bilder:)
  Juletreet mitt gikk ut for noen dager siden:) godt å være ferdig med det!
  Ha en herlig kveld
  Klem Merete

  SvaraRadera
 4. Jag har tjatat om att mitt minsann skulle få stå till 20:da knut. Men igår tröttnade jag och allt åkte ner. Även granen :/

  SvaraRadera
 5. Ja, näsblodet kan man ju tolka som man vill ;) Jag skulle ändå tro att det bara var en slump att du fick det just då. Vår gran har ibland blivit utkastad någon dag efter jul och ibland fått stå tills efter tjugondagen också. Beror på om den barrar eller om vi tröttnar. I år var det mest att den barrade som gjorde att den redan åkt ut.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. ha,ha ...roligt skrivit det där med chokladen...men Nej...trotsa du näsblodet imorgon ...händer det däremot igen kanska man ska ta det lugnt.


  Pernilla

  SvaraRadera
 7. hu, jag blir ju livrädd när du säger att du blöder näsblod, brukar du göra det??????????
  Va rädd om dig kära du, och jag som varit med om liiiite för mycket slår ju på stora truman diekt liksom…. Sköt om dig!
  Jo, jag har ju städat ut allt vad jul heter här idag, i lugn och sävlig takt;-) Varje sak, varje julkula har slagits in i silkespapper och lagts varsamt ner i en kartong för sån är jag…;)
  T en bit cholkad till vet ja, kram på dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Vi har bara smågranar i glasburkar inne. De får vara kvar till Tjugondag Knut som resten av julsakerna. Trettonhelgen hör ju till julen eftersom vi firar de vise männen den här helgen... ;-)

  Men för många år sedan slog vi rekord när vi hade kvar granen till sista februari! Den sköt så fina gröna skott det året. Min farfar fyllde år i mitten av februari och ville ofta ha kvar granen till sin födelsedag. Vi ville ju inte vara sämre förstås... ;-) Men det är inget vi brukar göra i vanliga fall.

  Trettondagshälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 9. Oj då gick du så fort så du började blöda!! Visst e de svårt att låta bli julsakerna, jag har fått ner mitt nu iallafall.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 10. oj då.. kan ju vara det med att kroppen ville hem och ha choklad ;) Men tror mer på ytliga blodkärl och lite kyla kanske.. Äh jag vet inte, men ta det lugnt..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Hihi... idag rök julsakerna här hemma. Det är så skönt att få bort julen varje år. Knasigt, men sant.
  Ta hand om dig
  Lina

  SvaraRadera