Möbleringskaos

Igår eftermiddag drog jag igång och började möblera om i matrummet, vände upp och ner på hela rummet och njöt för fulla muggar i mitt möbleringkaos. Knuffade möbler med ett stort leende på läpparna, vitrinskåpet bytte plats med halvmånebordet som nu får stå där golvuret "Big Ben" tidigare stod. "Big Ben" som firat julen ute i ett uthus (utkastad av granen) ska bäras in igen och jag tror att han kan passa uppe i hörnet där vitrinskåpet stått. Har inte bestämt mig för om de två stora tavlorna ska tillbaka upp på den långa väggen bakom matbordet ännu, eller om jag ska göra en tavelvägg med blandade bilder och foton i olika ramar eller kanske en lång tavellist....viktiga beslut det här, eller hur;)

Ja vi får väl se hur det blir när det blir klart, om det blir klart! Roligt är det i alla fall, att få skyffla runt lite möbler göra ett par repor i golvet....bara för att få den där känslan av förändring!

Trevlig tisdag på er!
Möbleringskram

7 kommentarer:

 1. Hihi, känner igen det är:))
  Sen jag satte möbeltassar under alla möbler här hemma blir det fler ommöbleringar har jag märkt. Mycket lättare att flytta och så slipper man dessa repor i golvet. Men det är så roligt att få nytt trots att man bara byter lite plats på saker och ting

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Fint Möbleringskaos tycker jag hihi...
  /Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Var får man tag i de där fina tavlorna med text? :)

  SvaraRadera
 4. Ha ha det är bra, man ska ju göra sådant som gör en glad. Blev jätte fint iallafall.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för gratulationen på min blogg! Vilka härliga tegelpannor du gör! Fantastiskt fina! Nu ska jag kika vidare på din fina blogg! Jättemycket fint du visar! Ha en riktigt bra dag!

  SvaraRadera
 6. Åh, det låter härligt! Man behöver lite förändring ibland=)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Kjempe gøy med litt forandring:)
  Gleder meg til å se
  Sov godt
  Klem Merete

  SvaraRadera