Vägvisare...


Ett par månader innan jul fick jag uppdraget att göra skyltar till ålderdomshemmet i grannsamhället. Den stora skylten skulle funka som en Vägvisare till de olika avdelningarna mm. De andra skulle vara skyltar att sätta över dörrarna till olika rum. Det var ett riktigt roligt uppdrag och väldigt kul att bli tillfrågad att göra dessa skyltar.

När skyltarna var klara och jag gick runt med dem här hemma och såg ut som en demonstrant så kände jag att man faktiskt skulle kunna ha en sån här "Vägvisare" här hemma, inte med samma text på såklart, utan med andra ord som namn, de olika rummen i huset eller bara bra ord som, Kärlek, Happy, Enjoy, Home mfl. Kanske får det bli en "Vägvisare" till sommaren när det är lite lättare att vara ute och såga, nu måste man ju först "såga" sig igenom all snö för att ens ta sig till verkstan.

Fin dag på er!
Skyltkram

5 kommentarer:

 1. Waoo...Otroligt coolt,det skulle min dotter ha i sitt stora hus för jag går lite vilse där hihi...
  Ha en fin dag/Kram

  SvaraRadera
 2. WOW!!! Underbar skylt. kanske du ska ta fram en sån i ditt fina sortiment? Så snart jag har råd ska jag beställa en panna av dig, men nu är det så knapert det kan bli, följer dig här iallafall :)

  SvaraRadera
 3. Såg på "mitt" hem att de fått upp en jättefin skylt som inte var olika pilar utan allt stod på samma tavla om jag minns rätt. Jag undrade faktiskt var de fått den ifrån eller om någon personal skrivit så snyggt. Men jag antar att det inte var du ...

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Det skilt var jo bare utrolig flott og dekorativt:)
  Kjempe idee:)
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvaraRadera
 5. Så snyggt.. Det finns en fototapet med en typ sådan vägvisare där det står typ Toilet, Livingroom osv.. Lite coolt =)

  Kram Mia

  SvaraRadera