Vill bara säga Tack!


Fredag igen...
och jag vill bara säga Tack!
 
 Det är många som kikar in här varje dag och det är ju såklart fantastiskt roligt. Tack för de fina och härliga kommentarer ni lämnar som gör mig så glad. Jag har förstått att det varit lite rabalder på olika bloggar som har problem med att de får riktigt hemska och elaka kommentarer, vilket är så otroligt tråkigt. Skit och elakheter finns det väl nog om i världen så nog borde vi väl kunna hålla bloggvärlden till en inspiration och glädjekälla istället, inte vill vi väl att våra barn ska mobba eller mobbas då borde vi inte göra det här heller det är inte att föregå med gott exempel.
Jag har haft turen att inte råka ut för några elakheter eller tråkiga kommentarer till min stora lättnad, för det skulle inte alls kännas bra eller rätt att någon man egentligen inte ens känner skulle racka ner på ens självkänsla och göra en ledsen bara för att. Jag kan tycka att om man av någon anledning inte tycker om en blogg eller bloggare så kanske man helt enkelt ska strunta i att läsa den bloggen.
Man måste tänka sig för innan man sårar någon bara för att allt den gör inte faller en i smaken!
 
Nu önskar jag er alla mina fina goa läsare en riktigt bra fredag!
Tack-kram

8 kommentarer:

 1. Mmmm...Håller med dig!
  Så otroligt bra text på dessa fina Tegelpannor/Önskar dig en gooer Fredag Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med er båda, bra skrivet!! Ha en fin helg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Veldig enig med deg:)
  Ha en skjønn helg:)
  Klem Merete

  SvaraRadera
 4. Hej!
  En panna blev det till min fina syster och den blev väldigt uppskattad!! Tack fina du! Den andra kände jag hörde hemma hos oss ;-)

  Cathrine, Ljungbyholm

  SvaraRadera
 5. Ja det får man hoppas att man slipper få otrevliga kommentarer.. Så fina tegelpannor, man måste ju bara in och titta på dom emellanåt:9
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 6. Ja det är så himla tråkigt. Funa tegelpannor! Trevlig fredagskväl! Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Håller med! Jag blir både arg och ledsen när jag läser sånt. Vuxna människor och sandlådefasoner =(. Om man inte gillar en blogg behöver man inte läsa den, avundsjuka är nog vad det handlar om.
  Den vänstra tegelpannen är ju så härlig, den måste jag ta mig en funderare på...skulle vara superfin i vårt sovrum =)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Helt sant! Har följt debatten jag också och ja, man blir förvånad... och förfärad! Men överlag tycker jag ändå att bloggvärlden är fantastisk! Så många fina peppande och omtänksamma människor som jag "mött" via bloggandet! Och jag vill passa på att verkligen säga att jag inspireras av dig, så fint du har det precis som jag drömmer om att få när vi bor lite större:)

  Önskar dig en trevlig lördag, här på västkusten har vi fått snön tillbaka:)

  SvaraRadera