Lite för mycket





Så var påskhelgen över och vi har ätit massor av god mat och barnen har smaskat i sig massor av sött godis, påsken måste vara värsta "godisätarhelgen", barnen blir överösta med påskägg fyllda med godis och jag kan tycka att det blir lite för mycket. Jag brukar köpa annat istället, i år fick tjejerna varsin tröja, låtsastattueringar, tejp och några söta små askar att ha småplock i, och de blev jätteglada för det.

Jag tycker däremot inte att man kan få för mycket av tulpaner, eller hur!
Porslinsäggen med bokstäver på kommer från ellos.se, de var lite större än jag trodde och då också tyngre så riset pallade inte riktigt med deras vikt. Men de är verkligen jättefina och vill man så bildar de orden "Happy easter". Jag la dem i en skål istället och jag tänkte faktiskt ha kvar dem även efter påsk då jag inte tycker att de är så "påskiga", de kan ju tex. symbolisera första bokstaven i våra namn eller kanske bilda andra ord. 

Hoppas ni haft en riktigt bra påsk allihopa!
Påskäggskram 

5 kommentarer:

  1. Jag tycker också att det blir för mycket sött när det kommer påskägg från alla möjliga håll. Senaste åren har min dotter önskat sig och fått Melodifestivalen på cd och det ger jag så gärna :-)
    Gillar din blogg!!!
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Härliga foto & fina blommor mm...
    Här har det vart en bra ledig Påsk :)
    /Kram Annmi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilka härliga tulpaner. Håller med dig om att det kan man inte få nog av, eller ja blommor överhuvudtaget. Ha en fin dag.

      Radera
  3. Nydelige blomster:)
    Og deg var kjempe kule:)
    Klem Merete

    SvaraRadera
  4. Jooo, kan hålla med dig om det… Liiiite för mycket godis kan det bli.
    Men vi har sparat undan en hel del så nu finns det lördagsgodis till ett bra tag framöver:-)
    Ha de gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera