Känslan av att kämpa!


Vissa dagar går hjärnan på högvarv, på gränsen till att koka över! Känslan av att kämpa för att någonstans se den där lilla ljusglimten som bara måste finnas, men ibland är det svårt. Jag tror att ha haft vinter i ett halvår nu skymmer mycket av ljuset. Perioder då det är tungt att ta sig ur sängen för man har så svårt att se meningen med det, det är jobbigt med de tunga och mörka perioderna, då gäller de att vara stark
Stark och blunda för snön, se förbi problemen, vända på besvikelserna, glömma rädslan över det som komma skall och njuta av de dagar som är kvar tillsammans.
I vetskap om att, snön smälter, problemen är inte större än att de går att lösa, besvikelserna blir till en bra kompromiss och att du finns ännu kvar och alla fina minnen vi spar.

Underbara låten med "Young the Giant"...
med denna perfekta textrad blir allt lite lättare.

Ni ser det kokar över......;)
Sköt om er!
Kokaöverkram

4 kommentarer:

 1. Härligt...My body tells me no, but I won´t quit cause Iwant more/Kraaaaaaaaam pårej ♥

  SvaraRadera
 2. Ja jag känner lite samma sak just.. ibland är det så där svårt att gå upp på morgonarna, ta tag och göra något på dagarna och man bara går här och längtar efter värme nu så man iallafall kan sitta ute och göra ingenting.
  Tänker på dig.
  Kramar Jennie

  SvaraRadera
 3. Nä,livet är inte alltid lätt
  hoppas att det rättar till sej för dej
  ha det så bra du nu bara kan
  maggan

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig i det du skriver men det är ju bara att kämpa på. Man är starkare än man tror och varje gång man tycker att nu orkar jag inte mer så kravlar man sig upp igen.
  Kämpa på! Snart kommer det ljusare tider och även om inte alla bekymmer försvinner med våren så orkar man ta tag i problemen på ett bättre sätt.
  Vårkramar på dig!

  SvaraRadera