Hyacinter...
Jag har inte hunnit julpynta alls mycket...det är bara lite stjärnor, hjärtan, kulor och annat plock. Men däremot hyacinter har jag hunnit dra på rejält med i år, de står precis överallt och placerade i lite varsom, muggar, skålar, glas, formar....tacksam liten blomma som går med på det mesta. Muggen på bordet kommer från TGR och kostade 10kr, när jag fick se den såg jag den inte som en mugg utan självklart som en "hyacintvas". Den randiga girlangen kommer från IKEA.

Ikväll blir det pysselkväll här hemma då mina goda vän J (några hus längre bort) och hennes tre tjejer kommer på besök, jag har laddat upp med massor av tapetbitar som ska ingå i pysslandet. Så tror jag nog att det blir en del glögg också:)

Hoppas ni har en fin lördag!
Pysselkram

7 kommentarer:

 1. Ljuvligt vackert...
  Ha en mysig pysselkväll/Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har också en härlig lördag, har köpt några julblommor bl.a. hyacinter och sen pysslat med några julkort. Skulle egentligen vara klar med det, men kunde inte hålla mig, det är ju så kul!!! Visst är det kul att ha hyacinter i lite allt möjligt. Jag kan tyvärr inte ha flera samtidigt eftersom jag är lite känslig för doften ... Men ett par-tre i taget går bra.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera

 3. Kikar in och önskar dig en fin lördagkväll! ★
  Kraam
  Ina

  SvaraRadera
 4. Mysigt med pysselkväll.. Hoppas ni har en bra kväll..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Så fint det ser ut! Jag har inte heller pyntat särksilt mycket. Härligt med hyacinter, här doftar det ljuvligt med vita hyacinter i köket=)
  Låter som en mysig kväll!=)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas Er pysselkväll blev bra,många minnen med pysselkvällar. Det är ju både roligt
  och ibland gick det hett till. När klistret fastnade överallt utom där det skulle vara.
  Vilken bra kamera Du måste ha, jättefina klara bilder.
  ha en skön söndag nu.
  kram/Hajan

  SvaraRadera
 7. Jag älskar hyacinter!
  Placerade mina i vinglas i år, det blev faktiskt kanon :-)

  SvaraRadera