"Inredningshjärtat" smälterMan kommer på sig själv med att ändra sin stil och tycka om saker man kanske inte ägnade en blick åt förrut. Att sakta på något sätt gå in i en ny "inredningsfas", att bara titta efter vissa prylar som gör att "inredningshjärtat" smälter just nu.
Jag har varit galen i färger och haft ett kornblått kök, ett lila vardagsrum och ett mörkrött sovrum, allt blandat med blå och gröna fönsterlampor, färgglada och mönstrade gardiner och kuddar.
Så blev jag beige och brun och lugnare.
Sen började jag måla allt vitt, det blev lite romantiskt med gamla broderade dukar, söta små koppar mm. mycket loppisfynd nött och slitet.
Därefter började det industriella smyga sig in till viss del med sin plåt och råa känsla, färger som tilltalar mig just nu är svart, vitt och grått. Jag har nog blivit lite mer stilren i smaken, intresset för design har ökat och tycker mycket om djur och naturmaterial och även en liten touch av marockansk känsla.
 
Jag märker tydligt när jag går in i någon nätbutik vad jag söker efter, vad som tilltalar, vad jag klickar på och vad jag klickar med.
Alla bilder ovan är från Confidentliving.se , där jag hittade industristil från Bloomingville, kuddar med djur och naturkänsla från Ygg & lyng och så Lisa Bengtssons underbara svart/vita "Tillsammans" bilder på taxar. Jag hade en kund i butiken (Curts Färg) som skulle tapetsera en vägg med Lisa Bengtssons taxar som även finns som tapet, så häftigt...jag önskar att jag vore lika tuff, men en tavla med en av hennes bilder skulle jag absolut kunna tänka mig. Jag är uppvuxen med taxar och min pappa har en tax som heter "Janne" och ser ut precis som dem på bilden.
 
Åhhhh....jag känner att jag vill så mycket att jag nästan spricker!!
 
Härlig tisdag på er!
Inredningskram

7 kommentarer:

 1. Ah...underbart vackert ♥...
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!
  Jag känner precis igen mig i det du skriver. Stilar, material, färger kommer och går i olika faser i livet. Ibland vill man så mycket att det bara blir en enda röra av allt även om det blir bra i slutändan :)Summa sumarum så är inredning iaf väldigt kul :) Ha d gött! Kram

  SvaraRadera
 3. Känner också igen mig i det du skriver. Har också gått från en massa färger till lite lugnare för att sedan nu ha det mesta i vitt. Får se vad nästa fas blir. :-) Roligt är det iaf.

  SvaraRadera
 4. Jag känner också igen det! Att byta stil och hitta sin stil, det är intressant det där. Hur man är inne på något länge för att sedan förändras och byta stil. Tur att det finns så mycket fin inredning så man kan hitta mycket att inspireras av=)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åhh kudden överst är så sööt!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Ja, ett tag skulle det vara avlutat och jösses vad vi jobbade då. Sen skulle det målas vitt. Just nu tycker jag att det inte finns just nånting jag vill ha, då känns det lite tråkigt. Tittar i affärer och hittar inte något speciellt. Väntar på att fler rum ska bli klara så jag får inreda dem, det blir riktigt kul.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Kikar in och vill önska dig en riktigt GOD och mysig JUL!
  Kram

  SvaraRadera